Vattenskärning av Kakel & Klinkers

Vi jobbar aktivt för att hitta bra och enkla helhetslösningar tillsammans med dig som kund. Många gånger kan man utföra "omöjliga" jobb som inte fungerar att utföra med traditionella skärmetoder.

Skära Kakel, Kapa Klinker - Det ska vara enkelt

Vattenskärning är en "kall" skärmetod där man använder sig av vatten och sand som under hårt tryck (4000bar) skär igenom det mesta i materialväg. Att vattenskära kakel och klinkers lämpar sig på många sätt bättre än traditionella metoder då man med stor precision delar eller figurskär sina plattor. Skärmunstycket är så litet som 0,8 mm vilket ger minimalt med spill och maximalt materialutnyttjande. Tack vare den koncentrerade vattenstrålen kan man skära med höga toleranser i material som tex glaskakel, glaserade plattor och även hårdare keramik utan att skada materialet.

Lång erfarenhet av att skära klinker och kakel i Stockholm

En första kontakt tar man enklast via mejl eller telefon där vi gemensamt går igenom uppdraget. Vi har skurit kakel, klinkers, sten och glas under många år och har gedigen kunskap inom området. Vi vet att kvalité och korrekt hantering är viktiga ingredienser när man jobbar med sköra material, stora som små jobb. Efter att vi har kommit överens så planeras jobbet in i produktionen och när det är klart och packat ringer vi och meddelar dig. Vi samarbetar med ett transportföretag och har körningar inom hela storstockholm men självklart får ni leverera materialet själva eller använda er av egna transportbolag.
Vi samarbetar med både återförsäljare av kakel och plattsättare. 
Några av våra kakelkunder: 
Bricmate
Centro
Kakeldagsgruppen
Kakeldesign
Kakelspecialisten
Kakleriet
Lhådös Kakel
​​​​​​​Megakakel