Jobba hos oss

Just nu söker vi flera tjänster inför hösten. Se om någon av våra tjänster passar dig och skicka in din ansökan.
​​​​​​​

Produktionschef

Som Produktionschef ansvarar du för att leda, förbättra och utveckla våra produktionsprocesser. Du kommer att ha en ledande roll med personalansvar för tio medarbetare där du arbetar både operativt och proaktivt. Du ansvarar för att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö där du både utvecklar och coachar dina medarbetare. 
I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco. Läs mer och skicka in din ansökan genom att klicka på länken:
Produktionschef i Vallentuna i Stockholm - Adecco
​​​​​​​

Kantpressare

Vi söker dig som vill arbeta som kantpressoperatör i vår fina maskin. Som person ser vi att du är noggrann och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar bra i högt tempo med många bollar i luften och har förmågan att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning och gillar omväxling då vi jobbar mycket med enstycketillverkning eller korta serier. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.
Skicka gärna din ansökan till info@pavattenskarning.se
​​​​​​​

Verkstadsarbetare plåt och metall 

Vi är nu inne i en spännande fas där vi ska expandera för att kunna möta kundernas behov. Vi söker både personal till vattenskärningen och till verkstan.
Har du ett gediget intresse för plåt och mekanisk bearbetning? Gillar du att jobba i ett tajt team med högt tempo och stor variation i jobben? Då kan det vara dig vi söker.
Meriterande:
Cad och ritningslära
Teknisk utbildning inom plåt/mekanik
Tidigare erfarenhet inom verkstadsmiljö
B Körkort samt truckkort
Skicka gärna din ansökan till info@pavattenskarning.se

Maskinoperatör vattenskärning 

Har du ett genuint intresse av plåt /verkstad och är intresserad av vattenskärning?
Är du ordningsam, flexibel och triva med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo? Då kan det vara dig vi söker.
Meriterande:
Truckkort


Skicka in din ansökan till info@pavattenskarning.se


Spontanansökan 

Vi växer, och är alltid intresserade av rätt medarbetare, där ett sinne för kvalitet är ett signum för oss alla. Tycker du att vi verkar vara en arbetsplats för dig, med dina kunskaper och ditt intresse för bearbetning av plåt och metall eller vattenskärning, eller brinnande intresse för teknik, automatisering och knivskarpa beräkningar? Skicka gärna in en spontanansökan till info@pavattenskarning.se och berätta vem du är och vad du främst är intresserad av. 


Meriterande:
Cad och ritningslära
Teknisk utbildning inom plåt/mekanik
Tidigare erfarenhet inom verkstadsmiljö

Om PÅ Vattenskärning

PÅ Vattenskärning är ett familjeägt industriföretag som startades 1989, då med verksamhet inom plåt- och metallbearbetning. Tio år senare lades vattenskärning till, en specialgren inom skärning. Metoden kombinerar hög precision med hög känslighet, för att uppnå högsta kvalitet i bearbetningen av såväl sköra som hårda material. Vi har sedan länge nära samarbeten med alla typer av verkstäder för att kunna erbjuda kompletta lösningar i en skalbar verksamhet. Legotillverkning av kvalitetsdetaljer är en självklar del av våra löpande leveranser. Den starkast växande delen av vår verksamhet är beställningar av komplexa leveranser till industrin, där vi ansvarar för hela produktionen från idé till färdig produkt.
Vi sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag tolv anställda. För att möta både den höga efterfrågan och säkra den planerade expansionen förstärks nu laget dessutom med ytterligare en produktionsledare samt en teknisk säljare.