Jobba hos oss

Just nu söker vi flera tjänster inom vattenskärning. Se om någon av våra tjänster passar dig och skicka in din ansökan till info@pavattenskarning.se.

Leveransansvarig sökes

Spindeln i nätet som har koll på lager/kontor

Vi är nu inne i en spännande fas där vi ska expandera för att kunna möta kundernas behov. Vi söker dig som har stort ordningssinne, kan hantera Excel, Word och mail på ett bra sätt. Du ska vara vår spindel i nätet och sköta in och utleveranser både fysiskt på verkstadsgolvet men även i vårt system.

Gillar du att jobba i ett tajt team med högt tempo och stor variation i jobben? Då kan det vara dig vi söker.

Meriterande: 

Cad och ritningslära
B Körkort samt truckkort 
Tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö
 ---

Verkstadsarbetare plåt och metall sökes

Vi är nu inne i en spännande fas där vi ska expandera för att kunna möta kundernas behov. Vi söker både personal till vattenskärningen och till verkstan.

Har du ett gediget intresse för plåt och mekanisk bearbetning? Gillar du att jobba i ett tajt team med högt tempo och stor variation i jobben? Då kan det vara dig vi söker.

Meriterande:

Cad och ritningslära
Teknisk utbildning inom plåt/mekanik
Tidigare erfarenhet inom verkstadsmiljö
B Körkort samt truckkort
---

Maskinoperatör vattenskärning sökes

Har du ett genuint intresse av plåt /verkstad och är intresserad av vattenskärning?
Är du ordningsam, flexibel och triva med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo? Då kan det vara dig vi söker.

Meriterande:

Truckkort
---

Skicka in din ansökan till info@pavattenskarning.se.

Spontanansökan för arbete inom vattenskärning, plåt och metallarbeten

Tycker du att vi verkar vara en arbetsplats för dig och dina kunskaper inom vattenskärning, bearbetning av plåt och metall? Skicka in en spontanansökan och berätta vem du är och vad du skulle kunna tillföra vårt arbetslag.

Om PÅ Vattenskärning

Är ett familjeägt industriföretag som startades 1989 och har sedan dess varit verksamma inom plåt- och metallbearbetning och är specialiserade inom vattenskärning. P.Å Vattenskärning sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag 12 anställda men är i expansionsfas och söker nu flera nya medarbetare för att fortsätta sin resa framåt.