Jobba hos oss

Vi är nu inne i en spännande fas där vi ska expandera för att kunna möta kundernas behov. Vi behöver utöka med en kantpressare och fler verkstadsarbetare, samt söker en efterträdare till vår produktionschef.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Kantpressare

Vi söker dig som vill arbeta som kantpressoperatör i vår fina maskin. Som person ser vi att du är noggrann och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar bra i högt tempo med många bollar i luften och har förmågan att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning och gillar omväxling då vi jobbar mycket med enstycketillverkning eller korta serier. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.
För mer info och ansökan: https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/2bf4d2fb-7d67-46de-8a5d-aaa2151461b7/kantpressning-pltbearbetning-p-vattenskrning-ab-


Verkstadsarbetare inom plåt och metall 

Har du ett gediget intresse för plåt och mekanisk bearbetning? Gillar du att jobba i ett tajt team med högt tempo och stor variation i jobben? Då kan det vara dig vi söker.
Meriterande:
  • Cad och ritningslära
  • Teknisk utbildning inom plåt/mekanik
  • Tidigare erfarenhet inom verkstadsmiljö
  • B Körkort samt truckkort
Skicka gärna din ansökan till info@pavattenskarning.se

Produktionschef

Som Produktionschef ansvarar du för att leda, förbättra och utveckla våra produktionsprocesser. Du kommer att ha en ledande roll med personalansvar för elva medarbetare där du arbetar operativt och proaktivt. Du ansvarar för att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö där du både utvecklar och coachar dina medarbetare.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco. Läs mer och skicka din ansökan genom att klicka på länken:
https://www.adecco.se/jobb/produktionsledare-industri-logistik/?ID=e13ec85e-f0bd-43ca-9132-03dbe224584b
​​​​​​​

Om PÅ Vattenskärning

PÅ Vattenskärning är ett familjeägt industriföretag som startades 1989, då med verksamhet inom plåt- och metallbearbetning. Tio år senare lades vattenskärning ​​​​​​​till, en specialgren inom skärning. Metoden kombinerar hög precision med hög känslighet, för att uppnå högsta kvalitet i bearbetningen av såväl sköra som hårda material. Vi har sedan länge nära samarbeten med alla typer av verkstäder för att kunna erbjuda kompletta lösningar i en skalbar verksamhet. Legotillverkning av kvalitetsdetaljer är en självklar del av våra löpande leveranser. Den starkast växande delen av vår verksamhet är beställningar av komplexa leveranser till industrin, där vi ansvarar för hela produktionen från idé till färdig produkt.
Vi sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag tolv anställda. För att möta både den höga efterfrågan och säkra den planerade expansionen förstärks nu laget dessutom med ytterligare en produktionsledare samt en teknisk säljare.