Om oss

PÅ Vattenskärning AB är ett familjeägt företag som sedan 1989 varit verksamt inom plåt- och metallbearbetning. Sedan 1999 har vi även vattenskärning ​​​​​​​i verksamheten. Vi är för närvarande 12 anställda. Vid årsskiftet 2007-2008
flyttade vi till nybyggda lokaler på Okvistavägen 38 i Vallentuna. Våra lokaler är
mycket väl anpassade till vår verksamhet.
​​​​​​​
Välkommen att kontakta oss!

Miljöpolicy

Vi är övertygade om att en fungerande miljöstrategi är av godo för oss alla. I vårt dagliga arbete på PÅ Vattenskärning eftersträvar vi att hitta lösningar med minsta möjliga miljöpåverkan. Allt från avfallssortering till energiåtervinning för uppvärmning av lokalerna är delar av det miljötänkande som genomsyrar hela vår verksamhet. En annan viktig aspekt av vårt miljöarbete är att samarbeta med miljöcertifierade leverantörer. Vi utvecklar oss ständigt och blir allt bättre på detta viktiga område.
​​​​​​​

Kvalitetspolicy

PÅ Vattenskärning har ett brett spektrum av kunder, allt från små verkstäder till stora företag och kunder med mycket höga krav på toleranser, dokumentation, mätprotokoll mm. Det innebär att det finns stora skillnader på krav vad gäller produktkvalitet och leveranstider. Vår tillverkning är fokuserad, i första hand, på tillverkning av enstaka detaljer i små serier. Till vissa kunder gör vi dock medellånga serier. Vi har ett väl fungerande kvalitetssystem som vi kallar ”Kompromisslöst kvalitetstänk in i minsta detalj.”  Det innebär att vi i produktionen arbetar med sju huvudsakliga kvalitetspunkter vad gäller rutiner, kontroll, sektretess och spårbarhet. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Kontakta PÅ Vattenskärning
Du hittar oss i Vallentuna, strax bakom Bilprovningen i Okvista industriområde. ​​​​​​​

PÅ Vattenskärning 
Okvistavägen 38
186 40 Vallentuna

Öppettider
Vardagar:
06.00-17.00
Lunch: 11.00 - 12.00

Semesterstängt vecka 28-30
​​​​​​​

Tel: 08-514 504 00

E-mail: info@pavattenskarning.se
Medlem i SWAMedlem i SWA
Medlem i SWA